Succesverhalen PS. food & lifestyle 

Het verhaal van Anita

46 jaar uit Alblasserdam
- 35 kg

Anita zomercampagne ps food en lifestyle Salon Mar.


Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds

Toen ik mijn avontuur begon bij PS. food & lifestyle, droeg ik een startgewicht van maar liefst 122 kg met me mee. Hoewel ik nog steeds leuke kleding kon vinden, irriteerde ik me vaak aan het feit dat veel ervan gewoon niet lekker zat en me niet op mijn best liet voelen.

Het zoveelste dieet

Na een intakegesprek met mijn coach. Dacht ik in eerste instantie: "Oh, daar gaan we weer, het zoveelste dieet... maar laat ik het proberen, we zien wel waar het schip strand”.

Ik was echt verrast dat het zo makkelijk ging, vooral in die eerste weken! Het was erg fijn om de dagdoosjes uit het starterspakket te gebruiken. Er was geen gedoe of nadenken over wat ik moest eten, want alles was al voor me gepland. Het enige wat ik nog hoefde te doen, was wat verse producten halen bij de supermarkt, en zelfs daarover kreeg ik duidelijke instructies!

’s Avonds snaaien

Dat bekende hongergevoel is ver te zoeken met deze levensstijl, wat voor mij een gamechanger is. Vroeger was dat mijn struikelblok; te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Nu gaat dat heel goed. Het voelt eigenlijk helemaal niet als een dieet, en het resultaat spreekt voor zich - ik ben inmiddels maar liefst 35 kg afgevallen.

Ik ben dolblij met mijn verandering. Ik voel me veel beter in mijn vel en kan weer leukere kleding dragen.

De positieve reacties motiveren me

De vele complimenten en positieve reacties zijn niet alleen leuk om te horen, maar motiveren me ook. Mijn coach leidde me niet alleen in de juiste richting, maar heeft me ook geleerd dat regelmatig eten op vaste tijden essentieel is.

Gun jezelf een beloning

Na het bereiken van mijn ‘leefgewicht’ trakteerde ik mezelf op een heerlijk dagje naar de sauna. Het was een geweldige beloning en een moment van ultieme ontspanning. Als tip voor anderen zou ik dit ook aanraden: gun jezelf een mooie beloning. Iets waar je blij van wordt, een dagje uit, dat ene leuke jurkje, of gewoon iets simpels zoals een heerlijke doucheschuim.

In de afgelopen weken heb ik ook geleerd hoe ik mijn gezonde levensstijl kan behouden. Met de extra handvaten die ik van mijn coach heb gekregen, weet ik hoe ik kan omgaan met lastige momenten en lukt het me om bewust te kiezen voor een gezonder alternatief.

Sinds december weet ik mijn gewicht stabiel te houden. Iedere maand ga ik nog een keer bij mijn coach langs om dit te behouden. Ik kan het iedereen aanraden om het op zijn minst eens te proberen. Het is niet alleen een verandering in gewicht, maar ook in levenskwaliteit!

Miranda & Linda ps. food & lifestyle

De ervaring van Miranda en Linda

Miranda                                                       Linda

35 jaar uit Nijkerk                                      55 jaar uit Nijkerk
- 16 kg                                                           - 14 kg
Leefgewicht: 80 kg                                     Leefgewicht: 67 kg  

We kijken weer trots in de spiegel!

Miranda (dochter):“Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan. En zo ging het maar door. Van 85 kg naar 96 kg.

Nu stond ik daar weer, voor die confronterende spiegel. Ik dacht bij mijzelf: ‘Waar ben ik toch mee bezig? Is dit dan wat ik wil?’. En zo ben ik op zoek gegaan naar hulp. Ik kwam uit bij mijn PS. food & lifestyle coach.

Na een kennismakingsgesprek en veel informatie ging ik naar huis. ‘Zal dit dan echt gaan werken?’ Ik vertelde het aan mijn moeder en die was reuze enthousiast. Dat leek haar ook wel wat. En zo zaten we daar een week later met z’n tweeën. Klaar voor een frisse start!”Het viel me 100% mee
 

Linda (moeder): “We begonnen met het starterspakket, met daarin de producten en recepten voor de eerste week. Alles stap voor stap uitgelegd, en zo begonnen we. Het kon eigenlijk niet misgaan.

Zes eetmomenten op een dag, met de koolhydraatarme producten van PS. food & lifestyle. Zoals crackers, pasta, muesli en heerlijke tussendoortjes. Aangevuld met veel groenten en verse producten.

Het viel me 100% mee, de verwachtte honger bleef uit. En al snel bleek met een testje dat mijn dochter en ik in ketose (vetverbranding) zaten. Super zo, lekker en gevarieerd eten en toch afvallen!”

Ik voelde me gelijk een stuk beter
Miranda: “De eerste 14 dagen vond ik best pittig. Ik moest echt even afkicken van de suikers. Maar het maakte me sterker en gaf me het gevoel: ‘Ik kan dit en dit wil ik! Ik wil weer gezond leven en lekker in mijn vel zitten’. Ik kreeg de smaak te pakken. Gezond en lekker eten, plus sporten. Ja, dan voel je je gelijk een stuk beter!”

Linda: “Iedere week keek ik weer uit naar de afspraak met onze coach. Ze gaf ons allerlei tips en weetjes en hielp ons zo steeds weer verder in het traject. Ze nam de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Maar stelde ook gerust, relativeerde of moedigde juist aan om door te gaan.”
 

“Ons leefgewicht: 80 kg (Miranda) en 67 kg (Linda)”

 

Ook lekker zonder suiker 

Linda: “Het verbaast me hoe lekker alles smaakt, nu ik minder suikers eet. Mijn smaak is beter geworden en ik geniet ook van ‘niet zoete’ dingen. Daar ben ik echt blij om.” 


Het stond er echt…

Miranda: “En ja hoor daar was hij dan, het stond er echt… 80 kg op de weegschaal. Mijn streefgewicht is bereikt! Ik ben gewoon 16 kilo kwijt, wauw. Wat ben ik trots. Al is er nog steeds ongeloof, is het mij echt gelukt?

Ik voel mij inmiddels ook fitter en zit weer lekker in mijn vel. Ik kijk weer trots naar mijzelf in de spiegel!”

Op gewicht blijven

Linda: “Nu we beiden ons streefgewicht hebben bereikt, is ons volgende doel om dit gewicht vast te houden. Met alles wat ik heb geleerd, vertrouw ik dat het me gaat lukken.

Wat ik echt heb veranderd in mijn eetpatroon is dat ik bij iedere maaltijd eiwitten en bij twee maaltijden ook groenten eet. Verder eet ik veel minder koolhydraatrijke producten. Maar ik gun mezelf af en toe ook iets lekkers. Een keer een koekje, een lekker toetje als ik uit eten ga of een taartje als er wat te vieren is.

Ik ben me ervan bewust dat het draait om balans, en dat ik keuzes moet blijven maken. Suikerrijke voeding blijft een grote verleiding. Deze verleiding weerstaan vraagt om na te denken bij wat ik eet. En niet gedachteloos dingen weg eten.”

Mijn tip voor jou

Linda: “Als tip aan anderen wil ik mee geven: vertel je omgeving dat je bezig bent om anders te gaan eten, om gezonder te worden. En er verder niet te veel aandacht aan geven. Als er dan argumenten komen waarom je dit niet zou hoeven doen, of hoe het anders of beter kan. Houd dan vast aan je eigen plan voor jezelf.

Voor iedereen die start: Ik wens je heel veel succes en gezondheid. Het is het zo waard!”

 

Succesverhaal PS food & lifestyle Suzanne

10 jaar geleden was mijn gewicht vrij stabiel. Helaas zorgden een rughernia, corona en de overgang zorgden voor extra kilo’s. Ik had steeds meer moeite om te bewegen en ik zat niet goed in mijn vel.

Iedere nieuwe poging om op mijn voeding te letten mislukte steeds. Ik realiseerde me dat ik hulp nodig had. Ik startte met het PS. food & lifestyle programma bij mijn coach en leerde een koolhydraatarm eetpatroon aan. Het was makkelijk en duidelijk om te volgen. Het verbaasde me hoe goed het ging.

Ook met een groot gezin lukt het om ‘s avonds koolhydraatarm te eten. Ik weet nu veel beter hoe ik gezond en lekker kan koken, maar ook hoe ik dit buitenshuis het beste kan aanpakken. Ik kreeg de controle en het vertrouwen terug en dat voelt ontzettend goed!

Ik kan altijd bij mijn coach terecht en sta er niet alleen voor. Dat geeft me een heel fijn gevoel voor de toekomst.

Ik ben ontzettend blij dat het me gelukt is en kijk uit naar de feestdagen. Gezellig samen zijn met mijn familie en vrienden en ik weet nu dat ik ook gezond én lekker kan eten!

Succesverhaal PS food & lifestyle Philippe

Toen ik jong was had ik al een beetje overgewicht, echter kon ik dit beheersen door een sportief leven en daarna ook een actieve baan bij de marine. Naarmate ik ouder werd, begonnen de kwetsuren zich op te stapelen en werd het moeilijker om overtollige kilo’s kwijt te raken. Mijn rughernia zorgde ervoor dat mijn bewegingsvrijheid werd ingeperkt, met het gevolg dat ik meer en meer gekluisterd bleef aan mijn zetel.

Resultaat: eind vorig jaar was mijn gewicht opgelopen tot 132kg. Dat moest veranderen.

Begin dit jaar ben ik gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik ben een echte Bourgondiër, maar een koolhydraatarm eetpatroon is mij uitstekend bevallen. Alle gerechten zijn gemakkelijk klaar te maken, snel en smaken heerlijk. Het is iedere keer weer genieten!

Succesverhaal PS food & lifestyle Joke

“Ik zat niet lekker in mijn vel en had allerlei (lichamelijke) klachten en vond dat het zo niet langer kon: het was tijd voor actie!”

De eerste fase van het PS. food & lifestyle programma biedt veel structuur. Het was heel fijn en makkelijk om vol te houden!

De grote variatie in producten gaven mij houvast om dit vol te houden. Ik had een ruime voorraad producten in huis om te variëren. Ik had geen hongergevoel en de vele leuke, lekkere recepten zorgden ervoor dat ik mijn leefstijl veranderde.

Nu ik 22 kg ben afgevallen heb ik een nieuw doel: volhouden en op gewicht blijven. Andere producten zijn weer toegestaan, en dat is ook best een beetje spannend.

Het was even zoeken, maar de mooie resultaten geven de grootste boost om door te zetten.

Het gaat nu steeds beter om een goede balans te vinden. Af en toe van mijn nieuwe levensstijl afwijken en dan weer terug. Na mijn vakantie was ik niets aangekomen en heb ik thuis meteen de draad weer opgepakt.

Zelfs de decembermaand vorig jaar ben ik probleemloos doorgekomen. Voorlopig blijf ik maandelijks bij mijn coach langsgaan.

Ik ben supertrots op mijzelf!