Succesverhalen PS. food & lifestyle 

Succesverhaal PS food & lifestyle Suzanne

10 jaar geleden was mijn gewicht vrij stabiel. Helaas zorgden een rughernia, corona en de overgang zorgden voor extra kilo’s. Ik had steeds meer moeite om te bewegen en ik zat niet goed in mijn vel.

Iedere nieuwe poging om op mijn voeding te letten mislukte steeds. Ik realiseerde me dat ik hulp nodig had. Ik startte met het PS. food & lifestyle programma bij mijn coach en leerde een koolhydraatarm eetpatroon aan. Het was makkelijk en duidelijk om te volgen. Het verbaasde me hoe goed het ging.

Ook met een groot gezin lukt het om ‘s avonds koolhydraatarm te eten. Ik weet nu veel beter hoe ik gezond en lekker kan koken, maar ook hoe ik dit buitenshuis het beste kan aanpakken. Ik kreeg de controle en het vertrouwen terug en dat voelt ontzettend goed!

Ik kan altijd bij mijn coach terecht en sta er niet alleen voor. Dat geeft me een heel fijn gevoel voor de toekomst.

Ik ben ontzettend blij dat het me gelukt is en kijk uit naar de feestdagen. Gezellig samen zijn met mijn familie en vrienden en ik weet nu dat ik ook gezond én lekker kan eten!

Succesverhaal PS food & lifestyle Philippe

Toen ik jong was had ik al een beetje overgewicht, echter kon ik dit beheersen door een sportief leven en daarna ook een actieve baan bij de marine. Naarmate ik ouder werd, begonnen de kwetsuren zich op te stapelen en werd het moeilijker om overtollige kilo’s kwijt te raken. Mijn rughernia zorgde ervoor dat mijn bewegingsvrijheid werd ingeperkt, met het gevolg dat ik meer en meer gekluisterd bleef aan mijn zetel.

Resultaat: eind vorig jaar was mijn gewicht opgelopen tot 132kg. Dat moest veranderen.

Begin dit jaar ben ik gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik ben een echte Bourgondiër, maar een koolhydraatarm eetpatroon is mij uitstekend bevallen. Alle gerechten zijn gemakkelijk klaar te maken, snel en smaken heerlijk. Het is iedere keer weer genieten!

Succesverhaal PS food & lifestyle Joke

“Ik zat niet lekker in mijn vel en had allerlei (lichamelijke) klachten en vond dat het zo niet langer kon: het was tijd voor actie!”

De eerste fase van het PS. food & lifestyle programma biedt veel structuur. Het was heel fijn en makkelijk om vol te houden!

De grote variatie in producten gaven mij houvast om dit vol te houden. Ik had een ruime voorraad producten in huis om te variëren. Ik had geen hongergevoel en de vele leuke, lekkere recepten zorgden ervoor dat ik mijn leefstijl veranderde.

Nu ik 22 kg ben afgevallen heb ik een nieuw doel: volhouden en op gewicht blijven. Andere producten zijn weer toegestaan, en dat is ook best een beetje spannend.

Het was even zoeken, maar de mooie resultaten geven de grootste boost om door te zetten.

Het gaat nu steeds beter om een goede balans te vinden. Af en toe van mijn nieuwe levensstijl afwijken en dan weer terug. Na mijn vakantie was ik niets aangekomen en heb ik thuis meteen de draad weer opgepakt.

Zelfs de decembermaand vorig jaar ben ik probleemloos doorgekomen. Voorlopig blijf ik maandelijks bij mijn coach langsgaan.

Ik ben supertrots op mijzelf!