Over mij

Mijn naam is Mariëlla, ik ben 31 jaar oud en woon samen in het mooie Wemeldinge met mijn partner Abel. Samen zijn wij trotse ouders van Bauke & Sofie.

Ik ben gestart als schoonheidsspecialiste in 2011 en heb op diverse plekken in de beauty, wellness en horeca gewerkt. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de horeca ging ik de wellness en beauty branche missen. Met name samen werken aan een betere versie van jezelf. Omdat ik hier enorm veel voldoening uithaal besloot ik in 2018 de stap te wagen en mijn eigen salon op te starten.

Om mijn programma te kunnen uitbreiden en om mijzelf verder te specialiseren ben ik in 2019 getraind om het ‘medical beauty’ concept; bdr (beauty defect repair) in mijn salon te mogen voeren.

In 2020, het jaar dat Corona heel de wereld over nam, maar ook het jaar dat mijn zoontje Bauke is geboren ben ik de opleiding tot voedingscoach bij PS food & lifestyle gestart. Tot juni 2023 ben ik met regelmaat werkzaam geweest bij Voedingscoach Elize in Goes. In 2023 heb ik “voedingscoach Elize” overgenomen en hiermee de vertegenwoordiging van PS. food & lifestyle toegevoegd aan mijn salon. Met deze toevoeging aan mijn salon heb ik tevens mijn nieuwe naam en logo gelanceerd, Salon Mar.

Ik hoop je met liefde te mogen ontvangen in mijn salon en je met steeds meer liefde voor jezelf naar huis te laten gaan.