PS. food & lifestyle

Afvallen is lastig. Dat weet je misschien al uit ervaring. De wil is er, maar het ontbreekt af en toe aan kennis, discipline en motivatie. Je weet ook dat met een gezond gewicht je beter in je vel zit: je voelt je fitter en zelfverzekerder. Maar hoe vind je de balans tussen gezond en genieten…
Als PS. food & lifestyle voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. Samen zorgen we ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl en ben ik dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.  PS. food & lifestyle (voorheen powerslim) is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen je gewenste gewicht, maar bereikt ook een blijvende verandering in jouw levensstijl.

Wat is PS. food & lifestyle


Met PS. food & lifestyle werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen en te behouden is.

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks zien wij elkaar op consult en neem jij de producten mee naar huis die je lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten bespreken we de opgestelde doelen en word je gewogen op een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet.
 

Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en hoe je deze kunt oplossen.


In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Wat kost het PS. food & lifestyle program?


De kosten van het PS. food & lifestyle program zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel. Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, besluit je na dit gesprek te starten dan verlengen we de tijd tot ongeveer een uur.  

Ik begrijp dat je graag wilt weten wat je moet investeren om jouw doel te bereiken. Dit verschilt echter voor iedereen; naast het aantal kilo’s dat je wilt afvallen en hoe zwaar je weegt. Gemiddeld kost een eetmoment € 2,75. Het startpakket kost € 159,00 voor 7 dagen. Dit pakket laat je kennismaken met het gevarieerde assortiment van PS.  Inclusief kookboek, shaker en vitaminen en mineralen voor een gehele maand. Op deze manier kun je ontdekken wat je lekker vindt en wat bij je levensstijl past. Als het startpakket op is, koop je daarna gericht de producten die jij wilt. Je zal rekening moeten houden met € 100,00  per week in de strenge 1a fase. Hiernaast hoef je bijna geen boodschappen meer uit de supermarkt te halen. Je betaalt alleen voor de producten. De coaching is in alle fases van het programma gratis. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

De voordelen van PS. food & lifestyle:
 

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Gepersonaliseerde weekmenu’s
  • Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
  • Eiwitrijke, koolhydraatarme producten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo-effect
  • Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

Van afvallen…

In de eerste fase, de strikte fase neem je 5 tot 7 producten van PS. food & lifestyle per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren, vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt. Wekelijks zien wij elkaar op consult en neem jij de producten mee naar huis die je lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten bespreken we de opgestelde doelen en word je gewogen met een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet.

Via de overgangsfase...


In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. In deze fase leer ik je wat nu verstandige keuzes zijn en de juiste hoeveelheden voor jou zijn. In deze fase zit je tot 1kg boven je streefgewicht. 

Naar een stabiel en vitaal leven.


Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen.

In deze fase leer ik je hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.