September campagne PS. Salon Mar.

In 4 weken weer gezond van start!

 

Hét moment om weer fris van start te gaan en goed voor jezelf te zorgen. Zodat je weer volop energie hebt en veel zelfvertrouwen in de spiegel kijkt. Voor de beste versie van jezelf! Ik ben jouw stok achter de deur en steuntje in de rug op de momenten dat je het lastig hebt.
Een gezondere versie van jezelf nastreven hoef je natuurijk niet alleen te doen.

Wat kun je verwachten?

 • 4 weekmenu’s met koolhydraatarme recepten.
 • Koolhydraatarme producten.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Tips voor een gezonde levensstijl.
 • Motiverende challenge.
 • Handige PS. food & lifestyle app.

De ervaring van Miranda en Linda

We kijken weer trots in de spiegel!
Miranda (dochter): “Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet.‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan. En zo ging het maar door. Van 85 kg naar 96 kg.
Nu stond ik daar weer, voor die confronterende spiegel. Ik dacht bij mijzelf: ‘Waar ben ik toch mee bezig? Is dit dan wat ik wil?’. En zo ben ik op zoek gegaan naar hulp. Ik kwam uit bij mijn PS. food & lifestyle coach.

Na een kennismakingsgesprek en veel informatie ging ik naar huis. ‘Zal dit dan echt gaan werken?’ Ik vertelde het aan mijn moeder en die was reuze enthousiast. Dat leek haar ook wel wat. En zo zaten we daar een week later met z’n tweeën. Klaar voor een frisse start!”
Het viel me 100% mee

Linda (moeder): “We begonnen met het starterspakket, met daarin de producten en recepten voor de eerste week. Alles stap voor stap uitgelegd, en zo begonnen we. Het kon eigenlijk niet misgaan.
Zes eetmomenten op een dag, met de koolhydraatarme producten van PS. food & lifestyle. Zoals crackers, pasta, muesli en heerlijke tussendoortjes. Aangevuld met veel groenten en verse producten.

Gezonde levensstijl

Jouw resultaat
Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is:

 • Vetverbranding
  Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.
 • Voorkom jojo-effect
  Door de hoge eiwit inname, behoud je je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect.
 • Gezonde levensstijl
  Je leert een gezonde levensstijl toepassen in jouw dagelijks leven.

Een vrouw valt gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week af tijdens het PS. food & lifestyle programma. Bij mannen is dat gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week.

Start nu met afvallen!

Ik vertel je graag meer over hoe het PS. food & lifestyle programma jou kan helpen. Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem snel contact met je op!